Even voorstellen


Hallo,

Graag stel ik me als nieuwe medewerker van Tripolis Business Support (hierna: Tripolis) aan u voor.

Mijn naam is Herbert Vaessen en sinds 1 april 2019 ben ik als Sr. Consultant werkzaam bij dit prachtige bedrijf. De eerste indruk is top en ik voel me helemaal thuis. De combinatie van de aanwezige kennis, dynamiek, de Limburgse hartelijkheid van de medewerkers en de niet typisch Limburgse directe cultuur in dit bedrijf werkt voor mij gewoonweg aanstekelijk.

Via mijn netwerk ben ik met Rob Kusters in contact gekomen omdat ik, na 13 jaar Rabobank, op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Bij de Rabobank heb ik vele ondernemers in goede en slechte tijden (als financieringsspecialist en accountmanager) strategisch, bedrijfseconomisch en financieel mogen adviseren en ondersteunen.

Mijn werkgeluk haal ik uit het verder helpen van ondernemers en het sociale contact met ondernemers. Wat ik doe is het inzichtelijk maken en oplossen van de bedrijfsmatige problematiek en het realiseren van de ondernemersdoelen. Dit sluit naadloos aan bij de missie van Tripolis; “ondernemers beter laten ondernemen”.

Mijn specialisaties en werkzaamheden bij Tripolis borduren voort op mijn bancaire achtergrond en zijn strategisch, bedrijfseconomisch en financieel van aard. Denk o.a. aan advisering omtrent strategie en doelgroep bepaling, marktbenadering, kostenstructuren, creditmanagement (debiteuren en crediteurenbeheer), groeiontwikkelingen, investeringsplannen en financieringsinvulling.

Mijn vrije tijd breng ik het liefste door met mijn 3 wilskrachtige vrouwen: mijn vrouw Emmy en mijn 2 dochters; Roos en Ella. Samen met mijn gezin, familie en vrienden geniet ik van al het moois en lekkers dat het leven biedt en trek ik graag met mijn mountainbike en ski’s de natuur in.

Graag maak ik met u kennis onder het genot van een hapje, een drankje of een stevige mountainbiketocht door het mooie Limburgse heuvelland.

Voor nu wens ik u een prettige werkdag. Tot ziens.

Herbert Vaessen

Geef een reactie